Navigatie

Algemene voorwaarden

De verzendkosten voor alle pakketten bij style4us zijn €4,99 binnen Nederland. Voor verzendingen naar een adres buiten Nederland worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd.

Adres:

style 4  us
Oldenhof 1
6665 DP Driel

 

Retourneren bij Style4 us kan binnen 14 dagen na ontvangst, bij schade of breuk graag direct een mail naar: style4us@outlook.com.

 

 

Overschrijvingen tnv. Monique Riswick Style4us

 

Iban NL55 INGB 0006658565
KVK 62486209

BTW 162530481B01 

 

Algemene Voorwaarden.

Persoonsgegevens:
Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van Style4us, wij zullen gegevens niet verstrekken aan derden.

Betalingsvoorwaarden:
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling dient vooraf plaats te vinden. Of contant bij ophalen van de bestelling.
Het factuurbedrag dient uiterlijk 7 dagen na plaatsing van een bestelling binnen te zijn op rekeningnummer NL55INGB0006658565 van Style4us te Driel.
Nadat de betaling is voldaan streven wij ernaar bestelde artikelen binnen 5 werkdagen te leveren, mocht een artikel niet op voorraad zijn bij de leverancier dan krijgt u daarvan bericht.
ANNULEREN VAN EEN BESTELLING IS ALLEEN MOGELIJK binnen 14 dagen vanaf de eerst volgende werkdag na levering van uw bestelling.
Aansprakelijkheid:
Bestelde artikelen worden voor verzending gecontroleerd op schade en met uiterste zorg verpakt. Echter, verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Style4us kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade e.d. door toedoen van TNT Post- DHL of derden. Als je wilt kun je je bestelling zelf komen afhalen bij Style4us te Driel.
Style4us kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele zet- of drukfouten in haar website, door leveranciers of producenten verstrekte produktgegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs niet controleerbare slechte kwaliteit van de produkten. De aansprakelijkheid van Style4us is beperkt tot het bedrag van de terzake verzonden factuur.

Retourrecht:
Als het bestelde artikel niet aan de wensen voldoet, kunt u het artikel binnen 14 dagen vanaf de eerst volgende werkdag retour zenden. Alle retourzendingen zijn voor eigen rekening. Artikelen dienen in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Wanneer de artikelen door ons in goede staat zijn ontvangen krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk retour, doch uiterlijk binnen 30 dagen, met uitzondering van de verzendkosten.

Af te halen artikelen:
Wanneer je ervoor kiest om een artikel op te halen bij Style4us in Driel , dien je dit aan te geven op het bestelformulier, wij zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken. Een bestelling dient bij afhaling contant te worden betaald, pinnen is niet mogelijk.

Maat - en kleurverschil:
Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets kan afwijken van het getoonde artikel op de website. Dit soort afwijkingen geven geen recht het artikel te retourneren.

Geschillen:
Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost. Indien dat niet mogelijk blijkt te zijn, heeft de Nederlandse rechter rechtsmacht en is de rechter in het arrondissement waar style4us is gevestigd bevoegd. Hoewel style4us haar best doet om alle informatie, diensten en produkten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defecten, gederfde inkomsten of andere beschadigde consequenties, voortkomend uit gebruik van deze website.

Wijzigingsrecht:
Style4us behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van style4us.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2017 Style 4 us | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie